Een geheime wapen voor waterflesjes laten bedrukken

Bovenstaande prijzen zijn richtprijzen zonder een opdruk op dit artikel, dit reeks, het transport of de opdruk zijn bepalend vanwege een totaal verkoopprijs.

CIRCULAIRE ECONOMY Dopper is ons social enterprise. Impact beschikken over op ons betere aardbol beschikken over kan zijn het doel. Daarom bekijken wij een impact met het product en onze organisatie vanuit dit cradle to cradle ontwerp.

Flesje 500 ml Flesjes water over 500 ML voorzien over persoonlijk merknaam of boodschap, het mineraalwater kan zijn afkomstig betreffende voordeligste gezonde bronnen. Beschikbaar vanaf 96 flesjes, die flesjes geraken geleverd in doorzichtige 500ml PET-flessen, die middelen worden afgeleverd in optionele kleur schroef / brille glazen dop en hoogglans gelakte labels.

Wensen zijn jouw ons sportieve ronde waterfles 500 ml met nacht dop bedrukken vervolgens mag dat met prachtig gepersonaliseerd label in full color.

Wil jouw custom-made productie verzenden tot verschillende adressen in Europa ofwel een vaste accountmanager? Bel tijdens werktijden of verzend jouw wensen in per mail ofwel chat.

Een grootste reden vanwege het opkomen met een DOPPER waterfles is een grote hoeveelheid plastic afval welke wij op een wereld maken. Wereldwijd is slechts 2% met het plastic gerecycled. 50% met dit plastic wordt na toepassing direct weggegooid. Hiervan komt ieder dag (vaak onbedoeld) ons enorme lading afval de oceanen terug via straten, sloten, rivieren en zeeen.

Verder fungeert daar voor het ontwerp rekening gehouden te worden met het vrijhouden aangaande 30mm aan de linkerzijde. Deze ruimte is bedoeld wegens een houdbaarheidsdatum en een verklaring over de ingrediënten. Tips voor het ontwerpen aangaande het etiket Maak je ontwerp op het formaat betreffende 211x71mm (dat is inclusief 3 mm snijmarge omtrent) en lever je bestand aan zonder de hulplijnen en -teksten uit de werktekening. Laat je achtergrond doorlopen over de afloop (rode lijn), hier geldt namelijk ons minimale speling tijdens het snijden. Dit doek voorkomt witranden na het snijden en zorgt ervoor dat de achtergrond mooi doorloopt met al die zijden. Een minimale lettergrootte welke wij aanraden is 6 pt. De leesbaarheid is tevens afhankelijk met dit lettertype dat gebruikt wordt.

Nauwelijks gevectoriseerd merknaam? Geen nood, Maxilia regelt dit vanwege je! Dit logo mag in elk willekeurig bestandsformaat geraken aangeleverd. Onze ontwerpstudio tekent het vervolgens professioneel aan. En dit kost niets! Wegens een extra taken zal een leverdatum aangaande de bestelling ons dag later zijn.

Wegens elke gebeurtenis kan zijn ons passend cadeau te vinden in onze webshop. Zo ook een gebroorte verlenen wij ons breed scala persoonlijke cadeaus met.

Via de komst over het internet kan zijn het nu alsnog gemakkelijker geworden om een mok te laten bedrukken, het kan een geweldige selfie zijn, ons unieke tekst, titel betreffende de medewerker, ons mooie pakkende spreuk ofwel een foto in combinatie betreffende een tekst.

Dankzij dit etiket dat all-aan, full colour bedrukt mag worden gaat uw merknaam extra opvallen op een waterfles van een waterflesjesspecialist. De check here beurs en de logo moeten worden gezien en herkend.

Right Time Private Label produceert en levert verscheidene soorten en maten flesjes drinkwater met de eigen etiket. Flesjes bronwater welke wij bedrukken met ons etiket met de logo en de persoonlijk ontwerp. Gepersonaliseerd, en die we speciaal wegens u bedrukken.

Zo is het drukwerk compleet kosteloos en bestaan een verzendkosten heel laag. Wanneer u aangaande plan bent teneinde vollere aantallen mokken te laten bedrukken vervolgens kan u dan ook contact opnemen met mokbedrukken@prachtigkado.nl

Na akkoord op de proefdruk is de productie in gang gezet en ontvangt u dan ook binnen 5 werkdagen de gepersonaliseerde waterflesjes. Een flesjes kunnen op ieder adres bezorgd geraken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *